Sex met geile moeder en haar dochter

Het was een erg aangename avond en toen het tweetal van hun date terug was gekomen, werd het tijd om afscheid te nemen voor de avond. Hij zou wel willen blijven maar zij was nogal terughoudend en omdat hij een heer was, zou hij na de kus weglopen. Ze kusten elkaar op de wangen en hij keerde zich om en ging naar huis, maar toen hij bijna wegreed,werd er op zijn raam geklopt. Het was de vrouw met wie hij zojuist uit was geweest en hij keek haar vragend aan. Hij deed zijn raampje los en ze vroeg hem mee naar binnen. Daar twijfelde hij natuurlijk geen enkel moment aan en hij stapte uit en liep achter haar aan. Toen hij echter binnen was gekomen, zag hij daar een mooie jonge vrouw zitten van ongeveer 19 jaar oud. Later bleek ze die leeftijd inderdaad te hebben. Hij vroeg zich af wie deze schoonheid was en al gauw werd ze voorgesteld als de dochter van zijn date. Het bleek dat moederlief haar dates wilde testen samen met haar dochter. Een beetje dommig keek hij haar aan, alsof hij niet wist wat ze bedoelde. Om te laten zien wat ze bedoelde, liep ze samen met haar dochter op hem af en trokken ze hun kleren uit. Daarna trokken ze bij hem zijn kleren uit en begonnen ze allebei aan zijn pik te trekken, waarna ze op hun knieën gingen zitten en zijn lul in hun mond namen, om en om. Samen zogen ze zijn lekkere pik helemaal hard en nat, tot hij op volledige kracht was gekomen. Nu gingen ze op de bank zitten met hun kontje naar achteren en lieten ze hem kiezen wie hij als eerste wilde neuken. Natuurlijk neukte hij meteen de dochter, want dit zou waarschijnlijk de enigste keer zijn dat hij haar neuken kon en mocht. Misschien ook wel niet maar dat risico was te groot. Zijn dikke lul boorde diep in de kut van de dochter. Hij voelde die kleine schaamlippen om zijn pik vouwen alsof het voor altijd zou sluiten en zijn pik voor eeuwig in haar kut vast zat. Dat was helaas niet zo, maar goed het idee was wel erg gei. Hij neukte die strakke tienermeid terwijl zijn vingers in de kut van de moeder gleden. Beide dames waren uiterst tevreden en voelden zich verwend. Nu wisselde hij van kut en neukte hij de moeder met wie hij op de date was eigenlijk en haar kutje leek zelfs nog strakker als die van haar dochter. Hij had geen idee hoe dat nu mogelijk was, maar hij bedankte de Heer op zijn blote knieën dat dit zo was. De meiden werden stevig door hem geneukt, tot hij klaar ging komen. Hij voelde hoe zijn zaad op kwam zetten. Beide vrouwen zogen en trokken en likten aan zijn lul tot hij hun geile gezichtjes helemaal onder spoot. De dames waren tevreden en terwijl ze zijn zaad oplikten, zeiden ze tegen hem dat als hij blijven wilde, hij hen beiden mocht neuken waar en wanneer hij maar wilde en in welk gat dan ook! Die aanbieding sloeg hij niet af….

Geile vrouwen willen nu sexcontact

Sonja39, 41 jaar uit Noord-Holland

Hey jij daar zou jij mijn wens uit willen laten komen? Ik heb een hele grote wens en dat is om buiten sex te hebben met een lekkere vent zoals jij! Durf je het met mij aan en wil je mij helpen om de wens uit te laten komen,..

Hubrina, 26 jaar uit Zuid-Holland

Zin in een lekker geil avondje met mij? Stuur me maar een berichtje. Facepic wel essentieel want ik ga niet afspreken met iemand als ik niet weet hoe je eruit ziet. Ik wil je ook wel even leren kennen. Maar als je uiterlijk g..

Alima, 27 jaar uit Noord-Holland

Ik zoek sexy mannen om geile avondjes mee te beleven. Door de weeks werk ik als verpleegster in het ziekenhuis en het lijkt me leuk om ook jou lekker te verwennen. Zoals je waarschijnlijk wel verwacht ben ik dus een zorgzaam ..

Wendie25, 26 jaar uit Zuid-Holland

Ik vindt het heerlijk om seks te hebben, maar dan wel het liefst met een vaste seks maatje, zou jij mijn vaste seks maatje willen worden? dan zou ik het heel erg leuk vinden als je me een leuke bericht zou sturen met jou voor..

Kalepoes31, 31 jaar uit Zuid-Holland

zou jij mijn kale poes wel eens lekker willen verwennen? Ik zoek alleen een seksmaatje dus geen relatie.