person_pin Beschrijving

Hallo, Ik ben heel serieus, lach zelden. Ben zwaar op de hand en zie dingen vaak somber in. Van de natuur houd ik niet. Heb een hekel aan alles was groeit, bloeit, kleurt en geurt. Ben graag alleen, houd mensen op afstand. Krijg de rillingen van het idee gekust en aangeraakt te worden. Die kikker is bij mij altijd een pad gebleven. Een wit paard? Nooit gezien! Of ben jij die prins op het witte paard voor mij haha! X’jes voor jou hoor !

Is op zoek naar

18-25, 26-35, 36-54

its me time's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Its me time
Leeftijd:53
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Relatie
Haarkleur:Blond

Tags

Pijpen
Oraal
Rollenspel
Romantisch
Porno kijken
Lingerie
Onderdanige
Vreemdgaan
Kleine tieten
Smerige praat

Milfs nu in de chat te benaderen

likmemaaRnU21 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
likmemaaRnU21
Psst ik ben al heel wat kilootjes kwijt, nog een paar te gaan maar zeg nou zelf, zie ik er niet leuk uit? Niet dat ik nou ontevreden met mezelf was maar het was best lastig om leuke kleding en vooral spannende lingerie te kopen. Dit gaat nu stukken m...
DelftDelft, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 46 | Hetero
hopeloosseksss uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
hopeloosseksss
Leuk, lekker, lief, gezellig en zeker in voor een geintje. Je hebt genoeg te vertellen, vast wel het een en ander mee gemaakt en van plan om nog veel meer mee te maken. Doe dat dan door nu met mij contact op te nemen!
ZwijndrechtZwijndrecht, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero
stoutekut384 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
stoutekut384
Ik heb nog nooit anaal gedaan, mijn exen vonden het helemaal niet leuk, dus via hier probeer ik iemand te vinden die mij ervaring wilt opdoen, mag ook een vaste relatie samen met super goede seks, nou wat heb je dan meer nodig?
AmersfoortAmersfoort, Utrechtlocation_on
Vrouw | 44 | Hetero
Ans035 uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
Ans035
Zullen wij samen eens vreemd gaan? Uiteraard wil ik je dan wel eerst even leren kennen zodat we ook een goede klik hebben, ik sta voor veel open zo lang het maar discreet gebeurt, want je begrijpt mijn man mag er niet achter komen he, ik kan dus niet...
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 39 | Hetero
4werk uit Vlaams-Brabant,Belgieradio_button_checked
4werk
Alles bij elkaar ben ik niet ontevreden om single te zijn, polonaise aan mijn lijf elke dag wacht ik niet op, maar af en toe 's wat pret .... hummmm Daarom misschien een rijpere heer, voor te verwennen en verwend te worden?
DiestDiest, Vlaams-Brabantlocation_on
Vrouw | 38 | Hetero