person_pin Beschrijving

Hallo, Ik ben heel serieus, lach zelden. Ben zwaar op de hand en zie dingen vaak somber in. Van de natuur houd ik niet. Heb een hekel aan alles was groeit, bloeit, kleurt en geurt. Ben graag alleen, houd mensen op afstand. Krijg de rillingen van het idee gekust en aangeraakt te worden. Die kikker is bij mij altijd een pad gebleven. Een wit paard? Nooit gezien! Of ben jij die prins op het witte paard voor mij haha! X’jes voor jou hoor !

Is op zoek naar

18-25, 26-35, 36-54

its me time's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Its me time
Leeftijd:53
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Relatie
Haarkleur:Blond

Tags

Pijpen
Oraal
Rollenspel
Romantisch
Porno kijken
Lingerie
Onderdanige
Vreemdgaan
Kleine tieten
Smerige praat

Milfs nu in de chat te benaderen

onenightstandje uit Limburg,Belgieradio_button_checked
onenightstandje
Waar geniet jij graag van in het leven? Een leuk gesprek, gezellig samen zijn met bekenden, je vrije tijd en wat doe je dan graag in je vrije tijd? Zoveel dingen om het over te hebben en ik heb nu al mijn pijlen op jou gezet!
HeersHeers, Limburglocation_on
Vrouw | 39 | Hetero
opeenstoell uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
opeenstoell
Sexy is iets wat ik altijd ben. Ik hoef daar niet eens moeite voor te doen. Ik ben gewoon een sexy vrouw en I know it. Ik wil ook graag dat jij het weet en denk dat jij tijdens een gesprek met mij daar wel achter komt.
UdenUden, Noord-Brabantlocation_on
Vrouw | 36 | Hetero
jongenwild795 uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
jongenwild795
Je bent een aardige mens, een beetje het lieve type, houd van lekker eten en een goed glas dus.Misschien zit je in dezelfde situatie als ik, of heb je gewoon een ondeugend kantje.Zolang we het samen leuk kunnen hebben, vind ik het prima, laat maar ee...
HerentalsHerentals, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero
heerlijkepoes739 uit Limburg,Belgieradio_button_checked
heerlijkepoes739
Een man die ook zeker nog dromen heeft, een man die zeker een leuk en lekker leven heeft. Een man die geniet van de kleine dingen in het leven. Je hebt humor en net zoals mij mag dat best wel wat droge humor zijn.
DiepenbeekDiepenbeek, Limburglocation_on
Vrouw | 51 | Hetero
lekkerpoesjehier328 uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
lekkerpoesjehier328
Altijd druk, altijd bezig, nooit veel tijd voor mezelf hebben. Dat is vanaf nu afgelopen. Niet alles draait om werken en geld verdienen. Wat heb je aan een goed gevulde bankrekening als je niet de tijd hebt om er van te profiteren? Omdat alleen maar ...
WesterloWesterlo, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 50 | Hetero