person_pin Beschrijving

Mijn man was op 'zakenreis' met Pasen... Via zijn twitter achtergekomen dat hij Pasen met een andere vrouw 'vierde'. Mijn rechtvaardige reden om via deze site mijzelf bloot te stellen aan al jullie hongerige mannen. En niet voor een gezellig kopje koffie. ik zoek een man tussen de 25 en 45 jaar. Goed geschapen, stel geen hoge eisen of prioriteiten. Gezond en hygienisch, niet al te behaard. standjes is mogelijk, maar met betrekking tot sm toch van te voor even doornemen wat ik wel en niet doe. Interesse? laat een bericht met foto achter.

Is op zoek naar

18-25, 26-35

Elenahh's profiel

Gebruikersnaam: Elenahh
Leeftijd:44
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Blond
Lengte:176 cm

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
Lingerie
Anaal

Milfs nu in de chat te benaderen

Spelendelen uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Spelendelen
Samen spelen samen delen toch? Durf jij de uitdaging aan om te genieten van een goed potje seks waarbij je ook mij klaar laat komen?
OosterhoutOosterhout, Gelderlandlocation_on
Vrouw | 42
Manofvrouwgezocht uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Manofvrouwgezocht
Hoi hoi Ik ben op zoek naar een leuke man of vrouw die mijn leven een boost kan geven daar waar ik alweer te lang in mn eentje ben. Maar een leuke seks partner gewoon voor de fun seks lol en schik teken ik graag voor. Ontstaat er meer dan dat dan sl...
VeghelVeghel, Noord-Brabantlocation_on
Vrouw | 49 | Bisexueel
Happy me uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Happy me
Ik ben een goedlachse meid die het wel goed voor elkaar heeft vind ik zelf. Ik heb de leiding over een aantal mensen in het bedrijf waar ik werk, ik verdien best een leuk salaris, maar dat harde werken eist zo nu en dan ook zijn tol, ik ben nog altij...
BonheidenBonheiden, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 38 | Hetero
heerlijkseksopbed793 uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
heerlijkseksopbed793
Lekker stout dat ben jij en jouw gedachten zijn dat ook. Stel ik zou opeens voor je neus staan, wat zou je dan doen? Hou je vooral niet in en doe nu niet als of je een gentleman bent, laat je gaan!
AntwerpenAntwerpen, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 47 | Hetero
eindelijkhier839 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
eindelijkhier839
Het is een tijdje geleden dat ik met een andere man het bed gedeeld heb. Die fantasie is nog steeds blijven hangen, nu mijn seksleven in een sleur zit. Ik zoek daarom naar variatie en jij zal daar voor moeten zorgen! Durf jij het aan?
HengeloHengelo, Overijssellocation_on
Vrouw | 39 | Hetero