person_pin Beschrijving

Ik ben een leuke, vrolijke en spontane dame die graag bezig is met kinderen. Ik werk als speltherapeut en doe dat al jaren met plezier. Verder ben ik in de weekenden ook vrijwilliger bij de scouting, en help ik in de zomer ook nog wel eens mee aan bepaalde activiteiten. Ik ben nu 6 jaar gescheiden en eerlijk? Het zijn de beste 6 jaar van mijn leven geweest. Ik wist dat ik niet gelukkig was in mijn huwelijk en het is maar goed dat we die stap hebben genomen, want ik denk dat het anders niet zo goed met me zou zijn gegaan op dit moment. Maar na die 6 jaar besef je je ook wel weer dat je toe bent aan intimiteit, genegenheid en warmte, en dat is wat ik hier toch wel hoop te vinden!

Is op zoek naar

26-35, 36-54

Stoelseks's profiel

Gebruikersnaam: Stoelseks
Leeftijd:53
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw

Tags

Pijpen
Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
MILF
Rijp
Lingerie
Anaal

Milfs nu in de chat te benaderen

droopyeyes  uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
droopyeyes
Nog steeds ben ik een lekker heet en wild vrouwtje. Ik hou van het kijken van geile films, verwen mijn lat 1x in de week heel erg goed en baal er dan van dat hij na 2 minuten zuigen al klaar komt. Ik vraag me af, kan ik dan zo goed pijpen of komt hij...
Wijk bij DuurstedeWijk bij Duurst..., Utrechtlocation_on
Vrouw | 39 | Hetero
kiaisy uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
kiaisy
Het is wel zo dat mijn lichaam niet meer zo heel erg strak is en dat ik hier en daar wel wat loszittend vel heb. Tja, het is nu eenmaal zo maar dat wilt niet zeggen dat ik daarom seksueel niet aan mijn trekken zou mogen komen.
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero
speeltjessekss uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
speeltjessekss
Heb 2 vriendinnen die hebben het steeds over internet daten en seksen. Ik wil dat ook! Go with the flow denk ik dan en ik ga er voor. Op zoek naar een leuke jongen of man die eens mijn lipjes wil zoenen. Welke lipjes? Als het even kan ALLEMAAL!
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 51 | Hetero
waitingforyou432 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
waitingforyou432
Ik ben zelf heel erg lief en vaak genoeg ook super geil, dus zoek iemand net als mij die wel super veel moet durven en niet saai doen, gewoon af en toe in lift flirten en ja bos seks lijkt mij wel spannend om het eens te proberen.
PurmerendPurmerend, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 48 | Hetero
Paula0046 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Paula0046
Ik ben puur natuur en als je daar van houdt dan moet je zeker maar eens reageren. Ik hoop alleen dat je het niet erg vindt dat ik getrouwd ben, ik vindt het namelijk wel spannend om een keertje met jou vreemd te gaan, mail je me?
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 50 | Bisexueel