person_pin Beschrijving

k doe graag lezen, sporten, gezellig uit met mijn vriendinnen, een leuke film kijken. Ja..... hoe begin ik nou zo'n oproep?? Een eerste poging voor nu.... Laat ik iets over mijzelf vertellen: ik ben een positieve en succesvolle dame die van veel dingen van het leven geniet....natuur, cultuur, werk, familie en friends, sporten. En toch mis ik soms een vent waar ik bovenstaande mee kan delen...waarmee ik mee "in discussie kan gaan" over een film, een boek of een artikel .een leuke, positief kritische man. Ik zou dus graag zo'n gentleman ontmoeten...een schatje...een man die, en kritisch kan zijn dus who knows ben jij misschien die man wel?

Is op zoek naar

26-35, 36-54, 55+

lekkerflesje's profiel

Gebruikersnaam: Lekkerflesje
Leeftijd:56
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Brunette
Lengte:167 cm

Tags

Pijpen
Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
MILF
Rijp
Lingerie
Buiten

Milfs nu in de chat te benaderen

Geilbrunetje uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Geilbrunetje
Hoi, ik zit in een relatie maar zou dolgraag een keer willen vreemdgaan. Eens kijken hoe dat voelt om met een andere man seks te hebben. Discretie is wel noodzakelijk. Hygiƫne ook. Wie durft?
EdeEde, Gelderlandlocation_on
Vrouw | 37 | Hetero
Hardnipple uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hardnipple
Ik ben hier om een Friends with Benefits te zoeken.. Ik ga er geen doekjes om winden hihi!! Ik heb geen tijd voor een relatie en ik heb bindingsangst waardoor ik de makkelijkere keuze kies.. Maar daar is toch helemaal niks mis mee mannen? Of vinden j...
Krimpen aan den IJsselKrimpen aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 37 | Hetero
havefun8ff uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
havefun8ff
Heter dan heet, heel veel zin om te genieten en vooral heel veel zin om lekker en compleet los te gaan. Ik hou niet van gedoe en ben dan ook niet op zoek naar verplichtingen. Alleen maar hier voor de geile en brute, wilde lusten die er in me zitten.
SchildeSchilde, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 37 | Hetero
krykakass uit Vlaams-Brabant,Belgieradio_button_checked
krykakass
Soms vind ik mijn leven echt te saai voor woorden. Mijn man is veel bezig met zijn werk en de aandacht is thuis ver te zoeken. Toch niet zo gek dat ik dan soms even wat aandacht bij andere mannen zoek. Onze oude buurman heb ik echt een heel opwindend...
BeerselBeersel, Vlaams-Brabantlocation_on
Vrouw | 48 | Hetero
lekkereanita940 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
lekkereanita940
Deze charmante, eigenzinnige, onconventioneel, dame,wenst een leuke ''vriendschap"om de winter te lijf te gaan,met veel gevoel,warmte en emotie,en uit kan groeien naar spannende dingen. Niet erg dat ik me zelf op zo een manier bekend maak toch?
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero