person_pin Beschrijving

k doe graag lezen, sporten, gezellig uit met mijn vriendinnen, een leuke film kijken. Ja..... hoe begin ik nou zo'n oproep?? Een eerste poging voor nu.... Laat ik iets over mijzelf vertellen: ik ben een positieve en succesvolle dame die van veel dingen van het leven geniet....natuur, cultuur, werk, familie en friends, sporten. En toch mis ik soms een vent waar ik bovenstaande mee kan delen...waarmee ik mee "in discussie kan gaan" over een film, een boek of een artikel .een leuke, positief kritische man. Ik zou dus graag zo'n gentleman ontmoeten...een schatje...een man die, en kritisch kan zijn dus who knows ben jij misschien die man wel?

Is op zoek naar

26-35, 36-54, 55+

lekkerflesje's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Lekkerflesje
Leeftijd:56
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Brunette
Lengte:167 cm

Tags

Pijpen
Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
MILF
Rijp
Lingerie
Buiten

Milfs nu in de chat te benaderen

Rodesetjelingerie  uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Rodesetjelingerie
Nu al tig keer geprobeerd wat neer te zetten en ook al tig keer weer uitgewist. Ik weet gewoon niet wat te vertellen. Waar het op neer komt is het volgende. Ik ben een getrouwde vrouw, heb een prima leven, maar toch mist er voor mijn gevoel wat. Ik w...
LeidenLeiden, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 47 | Hetero
Hottie009 uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Hottie009
Ik ben een super geile vrouw. Ik denk dat ik het niet hoef uit te leggen waarom ik hier zit. Wij allemaal zoeken het zelfde toch? Heb ik gelijk in?
WillebroekWillebroek, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 38 | Hetero
Milfzoektlulletje uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Milfzoektlulletje
Dol op eten, ik maak het graag en eet het graag op. Ik lust zo ongeveer alles wel, maar spruitjes en inktvis gaan er bij mij toch echt niet in. Ik hou van afwisseling en dan heb ik het niet alleen maar over eten. Ik denk dat jij wel weet waar ik dan ...
GoirleGoirle, Noord-Brabantlocation_on
Vrouw | 48 | Hetero
fitsekss uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
fitsekss
Jij moet wel een harde lul hebben om lekker gek met mij bezig te kunnen zijn in bed. Laten we het lekker wild doen en maak mij nu al geil! Kom mij erotische dingetjes vertellen om mij nog natter te krijgen dan dat ik al ben!
VeenendaalVeenendaal, Utrechtlocation_on
Vrouw | 48 | Hetero
komjijmijneuke749 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
komjijmijneuke749
Oud maar niet koud, heb een broer en zus relatie en nu is het tijd dat ik moet genieten vandaar dat ik hier zit. Heb je zin in lekker seks? Heb jij zin in mij, laat mij dan maar gauw weten.
HaarlemHaarlem, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 52 | Hetero