person_pin Beschrijving

Ik ben het zorgelijke type, met heel veel liefde voor mijn werk en dan vooral de mensen waarvoor ik werk. Ik werk in de zorg en dat is zeker niet altijd even makkelijk, maar als ik die mensen dan zie lachen, maakt dat zeker mijn dag goed! Mijn verslavingen? Chocola! Ik ben gek op chocola en alles wat ermee te maken heeft. Natuurlijk niet teveel want ik moet wel op mijn gezondheid letten. Verder vind ik het leuk om te zwemmen, wat leuks te doen met vriendinnen of bij familie zijn

Is op zoek naar

26-35, 36-54

Purechocolatje's profiel

Gebruikersnaam: Purechocolatje
Leeftijd:54
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Brunette
Lengte:170 cm
Gewicht:63 Kg

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Rollenspel
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
Lingerie
Anaal

Milfs nu in de chat te benaderen

VerwenMezelf uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
VerwenMezelf
Ik zoek een man die ik de tijd van zijn leven kan geven. Misschien is mijn ervaring niet ruim, maar ik weet wel hoe ik je het lekkerste klaar kan laten komen! Oh ja ik ben gek op mezelf verwennen! Wil jij graag toe kijken ?
KerkradeKerkrade, Limburglocation_on
Vrouw | 38 | Hetero
blij en geil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
blij en geil
Zou je me kunnen helpen ?.... Om me te vertellen waar heeft die stoere, charmante maar bovenal lieve en eerlijke man zich nou verstopt heeft?
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 39
Henriette34 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Henriette34
Ik ben Henriette en ben helemaal nieuw in dit soort daten, maar het lijkt me daarom dan ook heel erg spannend om via deze weg de man van mijn dromen te vinden. Wil jij weten hoe mijn droomman er uit moet zien? Mail me dan maar dan vertel ik het jou!
GrootegastGrootegast, Groningenlocation_on
Vrouw | 37
geilepop849 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
geilepop849
Ik ben Greta 43 jaar een exotische geile dame. Ik heb een volle cup wat heel makkelijk speelbaar is, eraan likken of lekker aan zuigen en vind het heerlijk, als er met mijn klit word gespeeld. Is er iemand die mij kan vertellen hoe lang een vrouw ee...
Den HelderDen Helder, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 47 | Hetero
mooiepak uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
mooiepak
Geile vrouw zoekt een geile man om heel vaak af te spreken als het de eerste keer super afloopt!! Ik ben gewoon me zelf en maakt mij ook niet uit als iemand mij een slet noemt, want dat ben ik ook haha.
GeldermalsenGeldermalsen, Gelderlandlocation_on
Vrouw | 37 | Bisexueel