person_pin Beschrijving

ik ben een vrolijke, serieuze meid met een diverse belangstelling voor van alles en nog wat, ik hou van gezelligheid maar kan ook heel goed mezelf vermaken. Ik werk alweer 5 jaar bij een uitgeverij en heb het prima naar mijn zin. Ik zoek een vrolijke, serieuze, gezellige, eerlijke jongen liefst met een Iemand uit de regio of je moet bereidt zijn om te reizen, Leuk om samen leuke dingen te ondernemen, filmpje, uit eten, bankhangen, kusjes uit te delen enz.

Is op zoek naar

Man, Hetero, 18-25, 26-35, 36-54

Wilde-Jannie 's profiel

Gebruikersnaam: Wilde-Jannie
Leeftijd:38
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Single
Haarkleur:Brunette
Oogkleur:Bruin
Geschoren:Indien gewenst
Roker:Ja

Tags

Massage
Romantisch
Porno kijken
Sex speeltjes
Lingerie
Smerige praat

Milfs nu in de chat te benaderen

hilliebillie uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
hilliebillie
Ik zoek een man voor veel seksuele ervaringen. Ik heb ook wel redelijk veel ervaring maar er kan altijd meer en iets nieuws bij. Zoek je een vrouw die dit met jou zou willen doen? Dan heb je die bij deze gevonden.
GeldropGeldrop, Noord-Brabantlocation_on
Vrouw | 42
zoekpaal uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
zoekpaal
Hoi hoi, spannend... is voor mij de eerste keer dat ik een profieltje neerzet op zo een site. Maar we kunnen het maar proberen dacht ik. Ja wat zoek ik? Een soulmate eigenlijk. Met dat beetje meer..
WeertWeert, Limburglocation_on
Vrouw | 48
Blondebitjes uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Blondebitjes
Al die relaties al.die ruzies discussies en geclaim.. Geef ons maar gewoon leuke spannende afspraken eens in de tijd dan zijn wij al gelukkig genoeg!
StaphorstStaphorst, Overijssellocation_on
Vrouw | 48 | Bisexueel
Sterkevrouw uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Sterkevrouw
Wie zei dat vrouwen totaal niet technische zijn of bang zijn voor vieze handen?? Beste mannen, ik ben manager van een auto garage en ook ik heb daar op de grond gelegen alsof ik zwarte piet was door de olie en zooi van een auto. Ik ben er niet vies v...
OmmenOmmen, Overijssellocation_on
Vrouw | 36
krullebol uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
krullebol
Soms heb ik zo veel zin in seks dat mijn voorkeuren erg snel wegvallen! ik ga graag uit en begin dan rustig aan, maar als ik eenmaal wat op heb dan kom ik lekker lis. als je dan met me begint te praten over spannende dingen ben ik voor je het weet al...
HelmondHelmond, Noord-Brabantlocation_on
Vrouw | 40