person_pin Beschrijving

Al 21 jaar getrouwd en dat betekend dat ik misschien al wel duizend keer seks heb gehad met dezelfde man. Niet dat ik niet meer van mijn man houdt maar het begint wel saai te worden na zoveel jaar. Gelukkig, niet helemaal het goede woord, denkt hij er ook zo over. Dat heeft ons doen besluiten dat we beiden ook eens buiten onze comfortzone mogen treden en kijken wat de wereld nog meer te bieden heeft. Mijn man en ik zijn daarom aangemeld op meerdere websites zoals deze om leuke spannende en hete dates te vinden. Ik zoek geen triootje of een man/vrouw voor hem. Dit is echt puur voor mij alleen. Als het je wat lijkt zou ik het graag van je vernemen.

Is op zoek naar

Man, Hetero, Blank, 26-35, 36-54

50 en op zoek's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: 50 en op zoek
Leeftijd:57
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Getrouwd
50 en op zoek uit Zuid-Holland,Nederland
50 en op zoek uit Zuid-Holland,Nederland
50 en op zoek uit Zuid-Holland,Nederland

Milfs nu in de chat te benaderen

Zozininxo0 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Zozininxo0
Het mooiste gevoel wat er is, als je elkaar net hebt leren kennen. Die vlinders in je buik, het geweldige gevoel wat dat geeft. Dat wil ik weer gaan voelen met de liefste, leukste, aardigste, eerlijkste, grappigste man van nederland. Ben jij die n...
BussumBussum, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 51 | Hetero
Heelentje uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Heelentje
Nog maar net vrijgezel, en nu alweer op zoek naar een leuk en fijn contact. Nu weet ik dat er hier mannen zijn die ook op zoek zijn. Zullen wij gewoon eens een babbeltje aan gaan?
UtrechtUtrecht, Utrechtlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero
tijgerjeinbedshuu738 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
tijgerjeinbedshuu738
Blonde haren, grote blauwe ogen, volle lippen en op een missie. De missie waar ik op ben is om zo veel als maar kan te flirten en lekker gek te doen. Ik ben single en wil het er graag van nemen. Moet toch kunnen?
SchagenSchagen, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 46 | Hetero
keukenseks744 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
keukenseks744
Zoals je al ziet ben ik een blanke vrouw en ben ook vaak genoeg heel anders behandelt geworden wegens wat ik eigenlijk zoek en dat is niks anders dan dat ik een niet blanke man wil leren kennen en wil weten wat zij van lekkere seks vinden.
TynaarloTynaarlo, Drenthelocation_on
Vrouw | 49 | Hetero
billenpaty849 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
billenpaty849
Ik ben gehuwd, maar heb een broer en zus relatie in huis en dat is rond de drie jaren zo en nee zo kan het echt niet door!! Ik heb vele malen gesproken met hem, maar er is helemaal geen oplossing gekomen en ik ben ook niet de enige met zo een problee...
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 53 | Hetero