person_pin Beschrijving

Een beetje verlegen, maar toch heb ik me moed bij elkaar verzameld om me hier in ge schrijven. Ben vrijgezel, maar ik ben gewoon puur opzoek naar een leuke vriendschap. Gewoon samen leuke dingen doen, en we kunnen altijd later kijken hoe het voor de rest verder gaat lopen toch? Ik ben gewoon heel erg voorzichtig met mannen, hopelijk stoort dat jou niet. Heb gewoon een leuke baan, leuke vrienden, en ik geniet gewoon van elke dag. Het zijn gewoon de kleine dingen die het doen toch? ik hoef niet per se in een grote dure wagen te rijden, zolang ik mezelf maar goed kan verplaatsen, dan ben ik al blij.

Is op zoek naar

Heeft geen voorkeuren opgegeven

kantoorhottie's profiel

Gebruikersnaam: Kantoorhottie
Leeftijd:37
Land:Nederland
Provincie:Utrecht
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Single
Haarkleur:Donker
Oogkleur:Bruin
Lengte:168 cm
Geschoren:Ja
Roker:Af en toe

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Rollenspel
Romantisch
Porno kijken
Sex speeltjes
Aftrekken
Lingerie
Onderdanige
Dominante
Kleine tieten

Milfs nu in de chat te benaderen

lekkererondingen478 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
lekkererondingen478
Ik ben een gewone vrouw met gewone behoeften, zoals iedereen die alleen is dringend op zoek naar dat ietsje meer. Ik hou van een vlotte babbel maar ook van passionele momenten. Kan jij jezelf daarin terugvinden.
HaaksbergenHaaksbergen, Overijssellocation_on
Vrouw | 38 | Hetero
Ivonelust003 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ivonelust003
Hoi, ik ben Yvon 36 jaar en kom uit Rotterdam. Ik ben niet wanhopig op zoek maar, sta wel overal voor open en zeker ook voor veel dingen. Ik heb genoeg leuke foto's om te delen, dus als je zin hebt zeg het maar en dan beginnen wij ermee hoor.
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero
lekkereanita940 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
lekkereanita940
Deze charmante, eigenzinnige, onconventioneel, dame,wenst een leuke ''vriendschap"om de winter te lijf te gaan,met veel gevoel,warmte en emotie,en uit kan groeien naar spannende dingen. Niet erg dat ik me zelf op zo een manier bekend maak toch?
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero
paarsewildedame332 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
paarsewildedame332
Ben net gescheiden, zoek geen relatie maar alleen seks spanning, want ja ook ik heb ook zo mijn behoefte. Verder ben ik dol op seks in het natuur, misschien ook plekken waar ik betrapt kan worden haha. Beetje gek, maar zo is het ook heel erg spannend...
OldebroekOldebroek, Gelderlandlocation_on
Vrouw | 52 | Hetero
wijfjeje uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
wijfjeje
Terwijl ik probeer om iets te bedenken om hier neer te zetten, vraag ik mezelf af of ik überhaupt wel een kans maak. Er zijn veel vrouwen die er prachtig uit zien en ik voel mezelf maar een lelijk eendje. Nu hou ik mezelf vast aan het spreekwoord da...
VelsenVelsen, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 50 | Hetero