person_pin Beschrijving

Hallo, leuk dat je mijn profiel bekijkt. Mijn naam is Janine en ik werk als kleuterjuf en in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om mooie fotos te maken. Ik zoek een leuke vlotte vent om leuke dingen mee te doen (oh wat klinkt dat cliche). Maar het belangrijkste is dat het klikt tussen ons en daar is maar 1 manier om er achter te komen. Je bent net als ik prettig gestoord, je leeft om te leven en niet om te werken. Werken doe je om te leven, dus mannen die hele dag werken en dan thuis op de bank ploffen. Bespaar je tijd en zoek een andere meid.

Is op zoek naar

18-25, 26-35, 36-54

Redcarpet's profiel

Gebruikersnaam: Redcarpet
Leeftijd:41
Land:Nederland
Provincie:Noord-Brabant
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Brunette
Lengte:171 cm

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
Lingerie

Milfs nu in de chat te benaderen

kusjekelly uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
kusjekelly
Oke, ik weet niet zo goed wat ik hier neer moet zetten. Heb altijd het idee dat je, als je jezelf hier presenteert, het mooier moet maken dan dat het is en daar kan ik niet goed tegen. Sterker nog, ik kan daar totaal niet tegen, want ik heb een hekel...
WinterswijkWinterswijk, Gelderlandlocation_on
Vrouw | 40
Fokje uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Fokje
Hoi ik vind het belangrijk om een lieve man te vinden. Je moet wel van dieren houden, veel kunnen lachen, en lekker genieten van heerlijk eten. Uiteraard hoort daar een goede portie seks ook bij. Verder heb ik geen wensen, jij wel?
ElburgElburg, Gelderlandlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero
mooilichaam393 uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
mooilichaam393
Lief ben jij wel, maar niet te lief hoor. Dan loop ik zo over je heen. Je bent gezellig, leuk en hebt wel wat te vertellen. Wat wil je mij dan het liefste vertellen? Of nog beter, wat wil je graag doen, wanneer je daar de kans toe hebt?
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 41 | Hetero
Ukke uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
Ukke
Ik ben gehuwd met een vrachtwagenchauffeur internationaal, in het begin vroeg die telkens de korte afstanden, dan was die ene dag door en andere dag terugrijden, tegenwoordig neemt ie gewoon ritten aan dat ie 7a10 dagen weg is soms en ik voel me gewo...
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 36 | Hetero
dirty talks uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
dirty talks
Hey hier een advertentie van een geile meid. Mag ik je pik aftrekken en je laten klaarkomen over mijn gewillige lippen en tong? Stuur een bericht en vraag wat je wilt weten. Laat mij alleen niet te lang wachten.
ZoetermeerZoetermeer, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero