person_pin Beschrijving

Ik ben Patricia ik ben 43 jaar ik kom uit Eindhoven Ik noem mezelf kusjesvrouw omdat ik hou van kusjes geven en iemand helemaal vertroetelen Ik ben op zoek naar een man die mij wil verwennen en die ik ook helemaal mag verwennen. Ik ben een lieve spontane vrouw en zoek iets spannends in me leven. Een heerlijke man met een mooi lijf vind ik erg aantrekkelijk en zou ik al zijn kleren van het lijf willen scheuren. Heb jij trek in zo in vrouw laat het me dan weten.

Is op zoek naar

26-35, 36-54

Kusjesvrouw's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Kusjesvrouw
Leeftijd:48
Land:Nederland
Provincie:Noord-Brabant
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Brunette
Lengte:176 cm

Tags

Pijpen
Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
Lingerie

Milfs nu in de chat te benaderen

WetWoman uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
WetWoman
Mijn hete geile poesje heeft behoefte aan een brandweerman die het komt blussen. Ik ben hier alleen maar om mezelf lekker te laten verwennen. Ben jij degene die mij aan kan?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 39
kiaisy uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
kiaisy
Het is wel zo dat mijn lichaam niet meer zo heel erg strak is en dat ik hier en daar wel wat loszittend vel heb. Tja, het is nu eenmaal zo maar dat wilt niet zeggen dat ik daarom seksueel niet aan mijn trekken zou mogen komen.
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero
Flow now uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
Flow now
Als een mens alles op voorhand zou weten zou je heel wat dingen in je leven anders doen. Wist ik veel dat mijn man die zich als BI voordeed gewoon een homo was. Ik voel me ene kant vernederd, andere kant weet ik nu ook dat ik geen fout tref. Ik wi...
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 50 | Hetero
speeltjesmeiddd uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
speeltjesmeiddd
Je mag me Jean noemen, of Jenny of misschien wel een andere, leuke bijnaam? Laten we elkaar eerst maar leren kennen, voordat we met bijnamen gaan gooien, nietwaar?
EmmenEmmen, Drenthelocation_on
Vrouw | 40 | Hetero
Dikke kont12 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Dikke kont12
Hoi ik ben Annelies. Vrolijk spontaan en een levensgenieter. Veel op pad met gezellige vriendinnen maar op zoek naar die persoon waar ik nog veel meer leuke dingen mee kan ondernemen. Ik ben gek op reizen en zou de hele wereld wel willen zien. Reizen...
UtrechtUtrecht, Utrechtlocation_on
Vrouw | 38 | Hetero