person_pin Beschrijving

Ik ben Patricia ik ben 43 jaar ik kom uit Eindhoven Ik noem mezelf kusjesvrouw omdat ik hou van kusjes geven en iemand helemaal vertroetelen Ik ben op zoek naar een man die mij wil verwennen en die ik ook helemaal mag verwennen. Ik ben een lieve spontane vrouw en zoek iets spannends in me leven. Een heerlijke man met een mooi lijf vind ik erg aantrekkelijk en zou ik al zijn kleren van het lijf willen scheuren. Heb jij trek in zo in vrouw laat het me dan weten.

Is op zoek naar

26-35, 36-54

Kusjesvrouw's profiel

Gebruikersnaam: Kusjesvrouw
Leeftijd:48
Land:Nederland
Provincie:Noord-Brabant
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Brunette
Lengte:176 cm

Tags

Pijpen
Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
Lingerie

Milfs nu in de chat te benaderen

denkaltijdaanneuken478 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
denkaltijdaanneuken478
Schaamte en preutsheid dat ken jij niet, dat mijn man toe wil kijken zielig in de hoek dat vind jij een opwindend idee. Dominant dat is iets wat jou bekend is en een vrouw misbruiken daar heb jij geen enkele moeite mee. Kan trouwens ook wel een keer ...
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Vrouw | 38 | Hetero
lekkereboob749 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
lekkereboob749
Ik ben vaak heel erg opgewonden en wil helemaal geen vriend waar ik altijd rekening mee moet houden, dus zoek een onenightstand en dan mag je gewoon weg, als je echt lekker bent gaan wij voor de tweede keer, ok?
UtrechtUtrecht, Utrechtlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero
lovemydog uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
lovemydog
Ik ben een charmante vrouw, die voor veel dingen te vinden is. Gezellig, in voor een goed gesprek, hou van lachen, mijn 2 kinderen en mijn hond. Ga regelmatig naar mijn 2e huis in Spanje, waar ik dan heerlijk kan bijkomen van de dagelijkse beslommeri...
NederweertNederweert, Limburglocation_on
Vrouw | 43
Enjoyme uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Enjoyme
liever houden we het totaal geheim. in de middag heb vaak veel vrije tijd dus ik kan dan afspreken! Het liefst spreek ik ergens af buiten mijn eigen appartement.
WateringenWateringen, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 42
Bummer uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
Bummer
Ik heb lekkere billetjes he, vind jij dat ook niet? Jij zou daar toch wel eens lekker willen tussen duiken, in die geile kloof van mij? Lik je lekker mijn kontje? Kusjes xxx Van Inske!
NinoveNinove, Oost-Vlaanderenlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero