person_pin Beschrijving

Ik ben werkzaam als masseuse, van huis uit, en daarnaast doe ik ook veel aan sport of ga lekker uit eten of shoppen met mijn vriendinnen. Ik geloof echt helemaal niet in zulke sites. Zelf vind ik dat je je eigen geluk maakt en dat de liefde gewoon op je af moet komen en niet moet zoeken op een site zoals deze. Heb me uiteindelijk toch laten overhalen door mijn vriendin, want volgens haar ben ik te vaak gekwetst door incompetente mannen!! Is er tussen al deze mannen iemand die een beetje voldoet aan mijn wensen? Of stel ik gewoon te hoge eisen?? Ik ben zo lang aan het zoeken en het loopt telkens mis !!... Want als ik dan verliefd word, is ie al bezet, of blijkt hij achteraf gewoon getrouwd te zijn. Ik zou het fijn vinden om een eerlijke en romantische man te vinden. Warm, lief, betrouwbaar en boven alles, eerlijk!

Is op zoek naar

26-35, 36-54

Losbol's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Losbol
Leeftijd:49
Land:Nederland
Provincie:Noord-Brabant
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Blond
Lengte:174 cm

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
Lingerie
Buiten

Milfs nu in de chat te benaderen

Dildoinkutjee uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Dildoinkutjee
Op mijn 18de was ik al moeder en dat ben ik nu dus nog steeds. Nu ben ik moeder van 3 kinderen en die doen het allemaal prima. Ik heb een gezellige lat wat meer uitgegroeid is tot een goede vriend. Dan dat wij nog intiem zijn met elkaar. En ik moet z...
KampenKampen, Overijssellocation_on
Vrouw | 52 | Hetero
mooieharen940 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
mooieharen940
Een vriendin van mij heeft het altijd over haar geweldige seksleven en ik verlang daar ook naar. Al zou ik maar een keer goed genomen worden daar zou ik al blij mee zijn. En mijn grootste wens is een keer een vaginaal orgasme!
AstenAsten, Noord-Brabantlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero
Volle Melk uit West-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
Volle Melk
Diep in de put heb ik gezeten nadat ik erachter kwam dat de liefde van mijn leven al jaren een dubbelleven had. Nu heb ik het een plek gegeven, hij kon er ook niet aan doen dat hij BI was en dat tweede deel van zichzelf niet kon ontkennen, tijd ook ...
OostendeOostende, West-Vlaanderenlocation_on
Vrouw | 45 | Hetero
Genantje uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
Genantje
Genant is het, ik durf niet goed dus t'is van alle moed bijéén. PLEASE iemand reageer dat ik hier ook rap weer vanaf kan komen? Vraag me geen naaktfoto's enzo, ik voel me hier echt niet goed bij om dit te doen!
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 36 | Hetero
Blonde krullenbol uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Blonde krullenbol
Deze blonde krullenbol heeft altijd zin in wat lekkers. En dan heb ik het niet over lekker eten, maar lekkere ongeremde seks. Ben jij hier ook naar op zoek, of wil je iets anders? Mijn kutje wacht met smart.
OudorpOudorp, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 41 | Hetero