person_pin Beschrijving

Hallo mannen ik ben een leuke vrouw, en ik ben een echte sauna bezoekster, en ik zal het leuk vinden om eens een keer een man mee te nemen, zodat ik niet helemaal alleen ben. Dan kunnen we ons daar eerst lekker gaan ontspannen, en dan ergens anders heerlijk van elkaar genieten. Wie gaat er met me mee?

Is op zoek naar

26-35, 36-54, 55+

Saunavrouw's profiel

Gebruikersnaam: Saunavrouw
Leeftijd:56
Land:Nederland
Provincie:Noord-Brabant
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Blond
Lengte:168 cm

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
MILF
Rijp
Lingerie

Milfs nu in de chat te benaderen

redlady uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
redlady
Ik weet dat het veel is om te vragen in het eerste berichtje. Maar ik weet dat mannen er vaak al snel uit zijn. Als jij nu al ziet aan mijn profiel en mijn foto dat ik niet jouw type ben, Durf je mij dat eerlijk te zeggen?
GentGent, Oost-Vlaanderenlocation_on
Vrouw | 38 | Hetero
hardefuckyy uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
hardefuckyy
Oeh iemand die uiteraard graag een vrouw pakt. Die wel wat ervaring in huis heeft om er wat lekkers van te maken en die zeker wel zin heeft om er goed en hard tegen aan te gaan. Leeftijd boei me niet en afkomst ook niet. Zo lang je maar geil bent!
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 39 | Bisexueel
laraARA uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
laraARA
Ook al ben jij geen fotograaf, zou jij een paar foto's van mij willen maken? Ik sta zelf altijd achter de lens en zou wel eens de rollen willen omdraaien. Jij achter de lens en mij opdrachten geven wat te doen en hoe. Het mag met kleren zijn, maar oo...
AntwerpenAntwerpen, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 37 | Bisexueel
lekkerbitchd uit Limburg,Belgieradio_button_checked
lekkerbitchd
Het heeft lang geduurd voordat ik over mijn verdriet heen was. Het was een zware klap voor mij toen mijn man overleed. Hij was alles voor mij. Maar naarmate ik ouder word heb ik het gevoel dat ik toch wel behoefte heb aan een nieuwe spanning!
BreeBree, Limburglocation_on
Vrouw | 41 | Hetero
afrogeiltje849 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
afrogeiltje849
Cash geld geven doe ik niet, dan zou ik net zo goed een gigolo kunnen inhuren. Maar ik wil wel leuke cadeautjes kopen, je mee op vakantie nemen of wat dan ook. Voor wat, hoort wat en ik ga er geen doekjes om winden. Hoe lekkerder jij me verwent, hoe ...
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 36 | Hetero