person_pin Beschrijving

ik heb al 3 jaar geen relatie meer gehad. Wel nog steeds contact met mijn 2 exen maar puur als vriendschap en gezelligheid, maar in de 3 jaar dat ik single ben nog geen man in bed gehad! Misschien uit schuldgevoel, maar daar wil ik nu verandering in brengen. Ik zoek iemand om het bed te delen, nog niet de lief en leed, daar vind ik het nog veel te vroeg voor. Ik hou wel van gezelligheid, eventueel een drankje op een terras, maar het enige intieme wat ik zoek is de seks.

Is op zoek naar

Man, Hetero, 18-25, 26-35, 36-54

Petunia's profiel

Gebruikersnaam: Petunia
Leeftijd:49
Land:Nederland
Provincie:Groningen
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Haarkleur:Brunette

Tags

Romantisch
Sex speeltjes
MILF
Lingerie
Smerige praat

Milfs nu in de chat te benaderen

tattoegirltjess uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
tattoegirltjess
Hallo, ik ben Vanessa, mijn vriendinnen hebben hier al een dat gescoord en ik wil nu zeker niet achterblijven. Ik wil ook eens neuken met een onbekende man. Hopelijk heb ik evenveel geluk als zij. Ik hoop dat je mij een beetje op weg gaat helpen want...
RoeselareRoeselare, Oost-Vlaanderenlocation_on
Vrouw | 37 | Hetero
Hot Mama Denise uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Hot Mama Denise
Alleen sex geen poespas erom heen Ook niet bij iemand thuis of bij mij thuis , maar gewoon in een hotel of op parkeerplaats of buitensex dat is wat ik zoek. En jij ?
AadorpAadorp, Overijssellocation_on
Vrouw | 53 | Hetero
Elise31 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Elise31
Ik ben Elise heb een latrelatie maar dat duurt niet lang meer want mijn vriend zit altijd in het buitenland en belt me eigenlijk zelden. Ik wil een man die echt tijd voor me heeft of in ieder geval zich laat horen zodat ik wel belangrijk voor hem ben...
BenthuizenBenthuizen, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 38 | Hetero
TamSam uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
TamSam
Tijdje rondgehangen hier en phoe, wat voor een hoop gezever lees ik hier zeg! Ik doe daar niet aan mee hoor, kom maar gezellig kletske doen!
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Vrouw | 35 | Bisexueel
Gerda39 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Gerda39
Ben jij niet ouder dan 50 jaar en kan je vrij ontvangen dan wil ik graag met jou in contact komen, ik ben dan wel getrouwd, maar des te spannender het dan is toch? Maak me gek met jou bericht en ik zal er helemaal voor gaan.
AadorpAadorp, Overijssellocation_on
Vrouw | 46 | Hetero