person_pin Beschrijving

Dit persoontje is vrolijk, spontaan, hartelijk en lief. Heb veel gevoel voor humor, ben positief, gevoelig en empathisch. Ik ben trouw en zorgzaam. Ik zoek naar een leuke vriendschap om te beginnen met een man die, betrouwbaar, lief en hartelijk is en zeker ook gevoel voor humor heeft. Iemand die beschaafd is en een redelijk IQ heeft. Ik hou niet van negatieve mensen of mensen die overal kritiek op hebben. Het lijkt me leuk hier zo iemand te leren kennen.

Is op zoek naar

Man, Hetero, 18-25, 26-35, 36-54, 55+

x-Amelie-x's profiel

Gebruikersnaam: X-Amelie-x
Leeftijd:51
Land:Nederland
Provincie:Gelderland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Haarkleur:Blond
Oogkleur:Bruin
Geschoren:Ja
Roker:Ja

Tags

Massage
Oraal
Romantisch

Milfs nu in de chat te benaderen

Romantische-ziel uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Romantische-ziel
Mensen zijn van mening dat met extra gewicht ook extra dikke huid komt, wat ik allemaal mag horen achter mijn rug om dan vooral van vrouwen! Mannen kijken vaak likkebaardend naar me, want met kilo's komen ook natuurlijk rondingen. Weet jij die ook ...
ZwijndrechtZwijndrecht, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 36 | Hetero
Bloesempje uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
Bloesempje
Ik ben een eerlijke vrouw die veel tekort komt in het dagelijks leven. Daarom heb ik me aangemeld hier om te kijken of er iemand is die samen met mij mijn tekorten aan te vullen… Welke man wil er gezellig met mij omgaan en is ook free to fuck?
GeraardsbergenGeraardsbergen, Oost-Vlaanderenlocation_on
Vrouw | 47
MelanieSingle uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
MelanieSingle
Ik zou graag weer eens een leuke vent willen ontmoeten die niet gelijk een relatie wilt, maar ook niet binnen vijf minuten mij het bed in wilt praten. ik wil je leren kennen en de tijd nemen om je te ontdekken, dus ik heb er niets aan als meteen word...
KornhornKornhorn, Groningenlocation_on
Vrouw | 38 | Hetero
BettyBooB uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
BettyBooB
Mijn ouders konden het niet weten toen ze mij Bettina hebben genoemd dat ik zo "Betty Boob" zou worden, maar geinig is het wel toch? Er worden wel vaker grapjes over gemaakt en ik kan er ook wel om lachen! Heb jij grote handen?
BeverenBeveren, Oost-Vlaanderenlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero
charlotteee uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
charlotteee
Charlotte is op zoek naar leuke mannen waarmee ze spannende dingen in bed kan doen, ik hou ervan als een man het voor touw neemt en dominant is in bed ! Je mag me zelfs lekker blinddoeken, zo spannend is het wel toch?
ZaltbommelZaltbommel, Gelderlandlocation_on
Vrouw | 44 | Hetero