person_pin Beschrijving

Ik denk dat de kans klein is dat iemand wat in mij gaat zien maar toch maar proberen. Ik ben een 36-jarige vrouw met een beperking waardoor ik niet kan werken. Wees gerust, het belet me niet om te genieten van seksualiteit maar het belet me wel om een vriend te vinden. Blijkbaar is "beperking" zo smerig als woorden dat mannen gaan rennen. Nochtans wil ook iemand met een beperking gewoon genieten van het leven en wat haalbaar is; Ik heb niet veel te besteden hieraan dus ik hoop toch iemand te vinden die oprecht en eerlijk is en niet mij aan de praat wil houden en dan te zeggen "ik pak die blonde 19-jarige met dikke tieten wel". Ik kan dit namelijk maar 1 kans geven, meer kan ik me voor nu niet veroorloven temeer ik het ook echt wel goed wil doen!

Is op zoek naar

26-35, 36-54

123Huppakee's profiel

Gebruikersnaam: 123Huppakee
Leeftijd:41
Land:Belgie
Provincie:Antwerpen
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Haarkleur:Brunette
Oogkleur:Groen
Lengte:163 cm
Geschoren:Nee
Roker:Nee

Tags

Massage
Oraal
Romantisch
MILF

Milfs nu in de chat te benaderen

Moet-dat-zo uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Moet-dat-zo
Géén onervaren pubers aub, géén preutse mannen, géén 'wannabe subs', ik heb enkel interesse in geile, taboeloze heren die ervan genieten (aan)gepakt te worden en tegen een 'stootje' kunnen
BrasschaatBrasschaat, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 52 | Hetero
Samiie uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Samiie
Welke leuke man wil er met mij een spannend avondje beleven? Ik ben op zoek naar discreet sexcontact met een man in mijn omgeving (emmen). Sta voor heel veel open en wil graag alles proberen. Wie gaat er met mij op mijn stiekeme ontdekkingsreis?
EmmenEmmen, Drenthelocation_on
Vrouw | 39 | Hetero
Slaaf gezocht uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Slaaf gezocht
Ik zoek een echte slaafje die openstaat om naar alles te luisteren wat er aan hem gezegd wordt, mag ook een onderdanige stel zijn. Ik heb genoeg ervaring mee en ben echt de beste meesteres die je zeker niet moet laten gaan, dus laat gauw wat weten.
WolvegaWolvega, Frieslandlocation_on
Vrouw | 37
InkedWoman uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
InkedWoman
Een dame net als mij vindt je nergens anders, ik doe alles voor jou zolang het me genot geeft . Verder sta ik open voor alles dus contact me maar gauw.
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Vrouw | 39
geiledinghier849 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
geiledinghier849
Jij bent altijd eerlijk en oprecht. Geeft mij het gevoel dat je er voor me bent en vind het geen probleem dat ik (nu nog) in een relatie zit. Je houd van creatieve vrouwen en staat open voor een leuk gesprek toe en wie weet hoe dat zal gaan aflopen. ...
WaalwijkWaalwijk, Noord-Brabantlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero